”Dacă vrei să obții lucruri mărețe în viață, faptul că iubești ceea ce faci nu este suficient! Nici orele lungi în bucătărie nu sunt suficiente. Ceea ce faci trebuie să fie și vandabil. Toată pasiunea și toată inspirația din lume nu vor reuși sa depășească legea cererii și ofertei!” – Cartea bucătarului profesionist – Capitolul 9 ”Restaurantul – o afacere”
Cartea se poate găsi de luni, 18 decembrie, și în Librăria Mihai Eminescu din București.
Tot ei pot face și livrări la comenzile on-line!
Dacă am ajuns la on-line, cartea se poate comanda în continuare la:
https://www.ft-shop.ro/cartea-bucatarului-profesionist-gabriela-berechet.html
dar și la:
Pasiunea, fără fundament educațional solid, fără încercări cu reușite sau eșecuri, este imposibil de gestionat!
Sunt autoarea a trei cărți: Manualul practic al bucătarului (2006), Cartea bucătarului profesionist (2016) și Cartea cofetarului patiser (2018), co-autor la alte două, am experiență în managementul educațional, am proiectat câteva bucătării profesionale, am implementat câteva proceduri operaționale pentru bucătării, fac etichete nutriționale și susțin cursuri profesionale.
Totul pornește de la educație!
Un comentariu