Mulțumesc anului 2017 în care am avut parte de multe întâmplări frumoase, mult de lucru, multe planuri, unele care s-au finalizat fericit, altele care se vor continua și în 2018, altele care s-au oprit!
Cel mai important este că am fost sănătoasă, că cei dragi au fost sănătoși dar mai ales că anul 2017 mi-a adus oameni noi cu care am pornit niște proiecte foarte frumoase!
Sunt recunoscătoare pentru încredere, pentru zilele frumoase și sper ca 2018 să fie cel puțin la fel de generos și de special ca și 2017 pentru că sunt atât de multe locuri de văzut, atât de multe lucruri de făcut, atâtea vise de realizat!!!
La mulți ani!
Pasiunea, fără fundament educațional solid, fără încercări cu reușite sau eșecuri, este imposibil de gestionat!
Sunt autoarea a trei cărți: Manualul practic al bucătarului (2006), Cartea bucătarului profesionist (2016) și Cartea cofetarului patiser (2018), co-autor la alte două, am experiență în managementul educațional, am proiectat câteva bucătării profesionale, am implementat câteva proceduri operaționale pentru bucătării, fac etichete nutriționale și susțin cursuri profesionale.
Totul pornește de la educație!