Am plecat pe drumul gastronomiei acum multi ani!
N-am sa incep iarasi cu amintirile din copilarie si regasirea „primei iubiri” la aproape 20 de ani distanta!
Nu stiu daca si intre oameni se intampla asa ceva, dar in ceea ce priveste profesia, sigur se intampla!
Sunt momente in viata profesionala care trebuie stiute, pentru ca ce a fost bun sa fie continuat, iar ce a fost gresit sa fie evitat!
Am intrat in febra asta a competitiilor culinare, a evenimentelor…pe nestiute!
Poate stilul meu prea voluntar!
Voluntar sau nu, iata-ma acum, la aproape 15 ani distanta, ca inca imi place sa-mi simt pulsul marit de emotiile unui concurs!
Pasiunea, fără fundament educațional solid, fără încercări cu reușite sau eșecuri, este imposibil de gestionat!
Sunt autoarea a trei cărți: Manualul practic al bucătarului (2006), Cartea bucătarului profesionist (2016) și Cartea cofetarului patiser (2018), co-autor la alte două, am experiență în managementul educațional, am proiectat câteva bucătării profesionale, am implementat câteva proceduri operaționale pentru bucătării, fac etichete nutriționale și susțin cursuri profesionale.
Totul pornește de la educație!