Pentru ca fiecare sfarsit de an vine si cu bilantul zilelor trecute, ce poate fi mai indicat decat sa multumesc celor care mi-au dat girul pentru a lucra cu mine?!
Sunt multe de facut in domeniul horeca, pentru ca dinamica acestui sector al economiei este incredibila in ultimii ani! Zilnic se deschid restaurante, cafenele, baruri, ceainarii … clientii sunt din ce in ce mai pretentiosi iar oferta este foarte mare! Sa ramai competitiv intr-o piata atat de dinamica inseamna sa poti fi sfatuit de cei mai buni!
N-am sa evit nici delicatul domeniu al formarii profesionale!
Este nevoie de oameni competenti, cu stiinta respectului fata de aliment, de tehnologii, de traditii si clienti! Competentele astea nu se deprind (doar) de la televizor, de pe Internet sau de la prieteni! Se deprind intr-o scoala, in care formatori talentati in arta educatiei, cu istoric profesional dovedit si apreciat nu doar in fata oglinzii personale ci in competitii cu juriu experimentat, pun „cutitul” in mana cursantilor si dau „aripi” viselor de a deveni cei mai buni in bucataria restaurantelor unde lucreaza!
Multumesc, dragi parteneri!
Pentru un An nou, cu si mai multe proiecte!
La multi ani!
Pasiunea, fără fundament educațional solid, fără încercări cu reușite sau eșecuri, este imposibil de gestionat!
Sunt autoarea a trei cărți: Manualul practic al bucătarului (2006), Cartea bucătarului profesionist (2016) și Cartea cofetarului patiser (2018), co-autor la alte două, am experiență în managementul educațional, am proiectat câteva bucătării profesionale, am implementat câteva proceduri operaționale pentru bucătării, fac etichete nutriționale și susțin cursuri profesionale.
Totul pornește de la educație!