De la corespondentul de presă, Adrian Neag
Singapore a învins la Olimpiada Culinară din anul 2016
25.000 de vizitatori au transformat IKA / Olimpiada de Artă culinară în punctul culminant gastronomic din 2016. Singapore a câștigat bătălia de la bucătari în competiția pentru echipele naționale.
„Am fost mai puternici și mai buni decât oricând înainte”, a declarat Andreas Becker, Președinte al Asociației Germane a Bucătarilor . Peste 28.000 de vizitatori au venit să vadă spectacolul de la Messe Erfurt în Germania. În perioada 22.-25.10.2016 locul de desfășurare a Olimpiadei Culinare de la Erfurt s-a transformat în cel mai mare restaurant din lume. A fost adevărata Mecca pentru bucătari, parteneri din industrie, gurmanzi și bucătari amatori.
Timp de patru zile au putut asista, de fapt, cum elita bucătarilor din întreaga lume a făcut tot posibilul pentru a satisface toate gusturilor juraților și a vizitatorilor.
„Noua desfășurare a competiției pentru echipele naționale de juniori a fost un adevărat succes ” a declarat Andreas Becker, Președinte al Asociației Germane a Bucătarilor
În 18 bucătării de sticlă , mai mult de 2.000 de bucătari din 59 de națiuni au pregătit peste 7.000 de meniuri.
Poate fi doar un singur câștigător și la aceasta ediție a Olimpiadei Culinare Erfurt 2016 Singapore a luat trofeul pentru cea mai bună echipă națională de seniori , înainte de Finlanda, care a câștigat argintul și Elveția, care a câștigat bronzul. Germania a ocupat doar locul al VII-lea.
În celelalte categorii premierile sunt următoarele:
Echipe naționale de Juniori
Locul 1.: Suedia
Locul 2. Elveția
Locul 3. Norvegia
Echipe comunitare de catering
Locul 1. Finlanda
Locul 2. Suedia
Locul 3. Danemarca
Echipe regionale
Locul 1. Stockholm Culinary Team
Locul 2. Skåne Kulinar
Locul 3. Amber Alliance
Adrian NEAG
Pasiunea, fără fundament educațional solid, fără încercări cu reușite sau eșecuri, este imposibil de gestionat!
Sunt autoarea a trei cărți: Manualul practic al bucătarului (2006), Cartea bucătarului profesionist (2016) și Cartea cofetarului patiser (2018), co-autor la alte două, am experiență în managementul educațional, am proiectat câteva bucătării profesionale, am implementat câteva proceduri operaționale pentru bucătării, fac etichete nutriționale și susțin cursuri profesionale.
Totul pornește de la educație!