La invitatia doamnei Laura Laurentiu, blogger culinar și chiar mai mult decât atât, am răspuns întrebărilor meșteșugite cu multă artă jurnalistică, așa cum inspirat își administrează și bloggul.
Concluzia este că e mult mai ușor să răspunzi unor întrebări inteligente!
Mulțumesc, Laura & Retete ca la mama!
http://www.retetecalamama.ro/diverse/articole/interviu-cu-gabriela-berechet-despre-fobii-si-mituri-alimentare.html
Pasiunea, fără fundament educațional solid, fără încercări cu reușite sau eșecuri, este imposibil de gestionat!
Sunt autoarea a trei cărți: Manualul practic al bucătarului (2006), Cartea bucătarului profesionist (2016) și Cartea cofetarului patiser (2018), co-autor la alte două, am experiență în managementul educațional, am proiectat câteva bucătării profesionale, am implementat câteva proceduri operaționale pentru bucătării, fac etichete nutriționale și susțin cursuri profesionale.
Totul pornește de la educație!