Cartea doamnei Berechet este o carte complexă a tot ceea ce înseamnă „bucătărie” ! O carte scrisă de un adevărat profesionist, o carte ce poate fi utilizată ca şi manual didactic la orice şcoală pentru bucătari . Mai sunt cărți pe piață, la fel de bune (vezi edițiile lui Stavrositu şi Chiriac), dar aceasta este de o complexitate maximă şi contemporană cu toate cerințele bucătăriei moderne.
O carte scrisă de un adevărat profesionist!Enache Cosmin

,,Cartea bucătarului profesionist” nu este doar o lucrare pentru profesionişti, ci poate fi un foarte bun îndrumător pentru noi toţi, cei care ne dorim să mâncăm şi să trăim sănătos, întrucât abordează toate aspectele alimentaţiei, de la selecţia alimentelor, modalităţi sănătoase de preparare şi până la prezentarea pe farfurie, arătând rolul lor nutritiv şi impactul asupra mediului.

,,Cartea bucătarului profesionist” nu este doar o lucrare pentru profesionişti.Daniela – Iuliana DROJ – Master în nutriţie

Bucătarului profesionist” este foarte bine structurată şi tratează subiecte ardente ale lumii actuale, cum ar fi: nutriţia, ştiinţa alimentelor, igiena alimentaţiei, protecţia mediului şi afacerea de restauraţie. Ceea ce demonstrează, din plin, polivalenţa profesională a Gabrielei Berechet.

Această carte este o unealtă deosebit de importantăDana Pop - Doctor inginer