Cartea doamnei Berechet este o carte complexă a tot ceea ce înseamnă „bucătărie” ! O carte scrisă de un adevărat profesionist, o carte ce poate fi utilizată ca şi manual didactic la orice şcoală pentru bucătari . Mai sunt cărți pe piață, la fel de bune (vezi edițiile lui Stavrositu şi Chiriac), dar aceasta este de o complexitate maximă şi contemporană cu toate cerințele bucătăriei moderne.
Pasiunea, fără fundament educațional solid, fără încercări cu reușite sau eșecuri, este imposibil de gestionat!
Sunt autoarea a trei cărți: Manualul practic al bucătarului (2006), Cartea bucătarului profesionist (2016) și Cartea cofetarului patiser (2018), co-autor la alte două, am experiență în managementul educațional, am proiectat câteva bucătării profesionale, am implementat câteva proceduri operaționale pentru bucătării, fac etichete nutriționale și susțin cursuri profesionale.
O carte scrisă de un adevărat profesionist!Enache Cosmin
,,Cartea bucătarului profesionist” nu este doar o lucrare pentru profesionişti, ci poate fi un foarte bun îndrumător pentru noi toţi, cei care ne dorim să mâncăm şi să trăim sănătos, întrucât abordează toate aspectele alimentaţiei, de la selecţia alimentelor, modalităţi sănătoase de preparare şi până la prezentarea pe farfurie, arătând rolul lor nutritiv şi impactul asupra mediului.
Pasiunea, fără fundament educațional solid, fără încercări cu reușite sau eșecuri, este imposibil de gestionat!
Sunt autoarea a trei cărți: Manualul practic al bucătarului (2006), Cartea bucătarului profesionist (2016) și Cartea cofetarului patiser (2018), co-autor la alte două, am experiență în managementul educațional, am proiectat câteva bucătării profesionale, am implementat câteva proceduri operaționale pentru bucătării, fac etichete nutriționale și susțin cursuri profesionale.
,,Cartea bucătarului profesionist” nu este doar o lucrare pentru profesionişti.Daniela – Iuliana DROJ – Master în nutriţie
Bucătarului profesionist” este foarte bine structurată şi tratează subiecte ardente ale lumii actuale, cum ar fi: nutriţia, ştiinţa alimentelor, igiena alimentaţiei, protecţia mediului şi afacerea de restauraţie. Ceea ce demonstrează, din plin, polivalenţa profesională a Gabrielei Berechet.
Pasiunea, fără fundament educațional solid, fără încercări cu reușite sau eșecuri, este imposibil de gestionat!
Sunt autoarea a trei cărți: Manualul practic al bucătarului (2006), Cartea bucătarului profesionist (2016) și Cartea cofetarului patiser (2018), co-autor la alte două, am experiență în managementul educațional, am proiectat câteva bucătării profesionale, am implementat câteva proceduri operaționale pentru bucătării, fac etichete nutriționale și susțin cursuri profesionale.
Pentru a oferi cea mai bună experiență, folosim tehnologii, cum ar fi cookie-uri, pentru a stoca și/sau accesa informațiile despre dispozitive. Consimțământul pentru aceste tehnologii ne permite să procesăm date, cum ar fi comportamentul de navigare sau ID-uri unice pe acest site. Dacă nu îți dai consimțământul sau îți retragi consimțământul dat poate avea afecte negative asupra unor anumite funcționalități și funcții.
Funcționale
Mereu activ
Stocarea tehnică sau accesul este strict necesară în scopul legitim de a permite utilizarea unui anumit serviciu cerut în mod explicit de către un abonat sau un utilizator sau în scopul exclusiv de a executa transmiterea unei comunicări printr-o rețea de comunicații electronice.
Preferințe
Stocarea tehnică sau accesul este necesară în scop legitim pentru stocarea preferințelor care nu sunt cerute de abonat sau utilizator.
Statistici
The technical storage or access that is used exclusively for statistical purposes.The technical storage or access that is used exclusively for anonymous statistical purposes. Without a subpoena, voluntary compliance on the part of your Internet Service Provider, or additional records from a third party, information stored or retrieved for this purpose alone cannot usually be used to identify you.
Marketing
Stocarea tehnică sau accesul este necesară pentru a crea profiluri de utilizator la care trimitem publicitate sau pentru a urmări utilizatorul pe un site web sau pe mai multe site-uri web în scopuri de marketing similare.