Ceea ce diferențează societatea Gabriela Berechet Consulting pe piața consultanței din România sunt adaptabilitatea și flexibilitatea la nevoile clientului, fără a diminua calitatea actului de asistență, în conformitate cu nevoile specifice ale activității economice respective, în scopul obținerii unei valori adăugate cât mai mari.
SERVICII DE CONSULTANȚĂ:
Bucătărie, cofetărie-patiserie, catering:
- amenajare tehnologica (flux, dotarea cu echipamente, utilaje, vase și ustensile)
- întocmirea documentației pentru obțInerea autorizațiilor sanitare / sanitar – veterinare și de siguranța alimentului HACCP
- realizarea rețetarului și introducerea în contabilitatea de gestiune
- calculul valorii nutritive și calorice a preparatelor culinare din lista de preparate
- crearea unui meniu și implementarea acestuia
- ingineria meniului (determinarea popularității și a profitabilității preparatelor din meniu)
- consumuri specifice și randamente de fabricație
- crearea de meniuri tematice
- servicii de mystery client
- training on-site pentru instruire GMP/GHP
Etichetarea alergenilor din preparatele culinare si din produsele alimentare
Restaurant și bar
Training de soft-skills
- Comportamentul profesional al vânzatorului din restaurant
- Managementul schimbării (client, angajat, manager)
- Guest-satisfaction și relația cu restaurantul
- Fidelizarea clienților
- Mystery client
Trainingurile includ evaluare inițială, materiale suport pentru instruire, prezentări video, utilizarea metodei de formare bazată pe ”problem solving & decision making”, evaluare și feed-back.
Asistență tehnică de specialitate în procesul de recrutare și selecție a personalului pentru domeniul Restaurante/Cofetării-Patiserii/ Catering.
Seminarii privind noutatile din domeniul gastronomiei, al cofetariei si patiseriei precum si din industria alimentara;
Evenimente corporate
Formare profesionala – managementul activitatii de formare profesionala:
Realizare planuri si programe de formare
Intocmire dosare de autorizare
Management educational
Activitati de training personalizat
Pentru detalii, vă rugăm să ne contactați!
Pasiunea, fără fundament educațional solid, fără încercări cu reușite sau eșecuri, este imposibil de gestionat!
Sunt autoarea a trei cărți: Manualul practic al bucătarului (2006), Cartea bucătarului profesionist (2016) și Cartea cofetarului patiser (2018), co-autor la alte două, am experiență în managementul educațional, am proiectat câteva bucătării profesionale, am implementat câteva proceduri operaționale pentru bucătării, fac etichete nutriționale și susțin cursuri profesionale.
Totul pornește de la educație!