Sandvișuri
Nr. crt. | Denumire produs | Eticheta | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
1 | Croissant cu șuncă și cașcaval, 230 g | Conține: 26% croissant cu unt* (făină albă de grâu – gluten – , apă, ouă, zahăr, drojdie, sare iodată alimentară și amelioratori de patiserie: unt, gluten, emulgatori: esteri mono și diacetil tartrici ai mono- și di-gliceridelor cu acizi grași, antioxidant: acid ascorbic; acidifiant: acid citric), 22% șuncă de Praga (pulpă de porc, apă, sare, amidon, stabilizatori di- și trifosfați de sodiu, potențiator de aromă – glutamat de sodiu- , gelifianți – caragenan, guma konjac, gumă xantan – , antioxidanți – izoscorbat de sodiu, acid ascorbic, acetat de sodiu – , acidifiant – citrat de sodiu – , arome, proteină vegetală din soia, extract de drojdie, conservant – nitrit de sodiu-), 17% cașcaval Delaco (lapte de vacă pasteurizat, sare, culturi lactice, cheag), 17% roșie, 13% rucola, 4% unt Lurpak (unt 39,6% din lapte de vacă, apă, ulei de rapita 24,5%, culturi lactice, sare, colorant: beta-caroten).
*Produs congelat copt în unitatea proprie de producție catering
Termen de valabilitate: 24 ore / 2 – 40 C
Data fabricației: ……………………………..
Poate conține și urme de țelină, lupin, muștar, nucifere, arahide.
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
2. | Croissant cu mozzarella și rucola, 160 g | Conține: 38% croissant cu unt* (făină albă de grâu – gluten – , apă, ouă, zahăr, drojdie, sare iodată alimentară și amelioratori de patiserie: gluten, emulgatori: esteri mono și diacetil tartrici ai mono- și di-gliceridelor cu acizi grași, antioxidant: acid ascorbic; acidifiant: acid citric), 25% Mozzarella (lapte de vacă pasteurizat, sare, culturi lactice, cheag), 25% roșie, 13% rucola.
*Produs congelat copt în unitatea proprie de producție catering
Termen de valabilitate: 24 ore / 2 – 40 C
Data fabricației: ……………………………..
Poate conține și urme de țelină, lupin, muștar, nucifere, arahide.
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
3. | Ciabatta cu măsline, șuncă de pasăre și Mozzarella, 270 g | Conține: 33% ciabatta cu măsline* (făina albă de grâu – gluten – , apă, ulei de măsline, 8% măsline rondele, drojdie, sare iodată alimentară, făină de soia, stabilizatori: făină de guar, fosfat de calciu, emulgatori: mono și digliceride ale acizilor grași, esteri mono- și diacetil-tartrici ai mono și digliceridelor cu acizi grasi, zahăr, amelioratori de făina: acid ascorbic, L-cisteina, enzime), 19% șuncă de pasăre (76% piept de pui dezosat, apă, amidon, agent de întărire: lactat de sodiu, sare, proteină vegetală din soia, fibre vegetale din soia, agent de îngroșare: caragenan, stabilizatori: trifosfați, arome, antioxidant: eritorbat de sodiu, potențiator de aromă: monoglutamat de sodiu, zaharuri: dextroza, maltodextrină, conservant: nitrit de sodiu, tratament de suprafață: lactat de sodiu, acid lactic, 15% rucola, 11% pastă de măsline, 7% Mozzarella (lapte de vacă pasteurizat, sare, culturi lactice, cheag), 7% roșii uscate în ulei (rosii deshidrate uscate obținute prin utilizarea energiei geotermale, ulei de floarea soarelui, oțet din vin, sare, usturoi, ierburi), 4% oțet balsamic (oțet din vin, must de struguri concentrat, colorant: caramel, sulfiți), 4% oregano.
*Produs congelat copt în unitatea proprie de producție catering
Termen de valabilitate: 24 ore / 2 – 40 C
Data fabricației: ……………………………..
Poate conține și urme de țelină, lupin, muștar, nucifere, arahide.
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
4. | Chiflă cu specialitate Kaizer și chorizo, ardei copt și sos dulce-iute, 275 g | Conține: 36% chiflă pentru burger cu susan* (făina albă de grâu – gluten – , apă, ulei de floarea soarelui, drojdie, sare iodată alimentară, 1% susan, stabilizatori: făină de guar, fosfat de calciu, emulgatori: mono și digliceride ale acizilor grași, esteri mono- și diacetil-tartrici ai mono și digliceridelor cu acizi grasi, zahăr, amelioratori de făina: acid ascorbic, L-cisteina, enzime), 16% specialitate Kaizer (piept de porc, apă, sare, zaharuri, antioxidanți: acid ascorbic, corector de aciditate: citrat de sodiu, agent de îngroșare: caragenan, bicarbonat de sodiu, stabilizatori: di-trifosfati de sodiu, conservant: nitrit de sodiu), 15% chorizo (carne de porc, sare, boia de ardei dulce, condimente, lactoză, dextrină, proteine din lapte, dextroză, antioxidant: izoascorbat de sodiu, colorant natural: coșenilă, conservant: nitrat de potasiu, 15% ardei copt, 7% ardei gras galben, 4% salată verde, 4% unt (smântână din lapte de vacă, culturi selecționate, apă), 4% sos dulce-iute (39% zahăr, 23% ardei iute roșu, oțet, apă, 8% usturoi, sare, amidon modificat.
*Produs congelat copt în unitatea proprie de producție catering
Termen de valabilitate: 24 ore / 2 – 40 C
Data fabricației: ……………………………..
Poate conține și urme de țelină, lupin, muștar, nucifere, arahide.
|

Pasiunea, fără fundament educațional solid, fără încercări cu reușite sau eșecuri, este imposibil de gestionat!
Sunt autoarea a trei cărți: Manualul practic al bucătarului (2006), Cartea bucătarului profesionist (2016) și Cartea cofetarului patiser (2018), co-autor la alte două, am experiență în managementul educațional, am proiectat câteva bucătării profesionale, am implementat câteva proceduri operaționale pentru bucătării, fac etichete nutriționale și susțin cursuri profesionale.
Totul pornește de la educație!