Istoric
Infiintata in 2006, societatea are ca obiect de activitate principal activitati de servicii suport pentru intreprinderi, avand in portofoliu servicii de consultanta pentru diferite societati comerciale, precum Crown Cool SRL, Wild Group SRL, Sarmis SRL, Cabana Vanatorilor, Editura Adevarul – Hotel Caro, Continental Hotels SA, Bilancia Exim SRL, ASE Bucuresti. Contextul socio-economic incepand cu 2009 a redus substantial activitatea societatii. Credem ca prin profesionalismul de care am dat dovada in activitatile in care am fost implicati pana in prezent am reusit sa ne consolidam increderea in propriile forte si sa putem crea proiecte si din perspectiva antreprenorului.
Competențe
- consultanta pentru societati activand in domeniul invatamantului si formarii profesionale a adultilor (documentatii pentru introducerea de noi ocupatii in COR si pentru obtinerea codului NC, elaborare de standarde ocupationale pentru ocupatii incluse in COR si pentru care se pot organiza programe de formare finalizate cu certificate de calificare sau certificate de absolvire, intocmirea documentatiei pentru obtinerea autorizatiilor in vederea organizarii programelor de formare finalizate cu certificate de calificare sau certificate de absolvire;
- consultanta pentru societati comerciale activand in domeniul turism, hoteluri si restaurante (documentatii pentru obtinerea avizelor sanitare si sanitar veterinare si de siguranta alimentelor, implementarea HACCP, documentatia pentru obtinerea licentei de fabricatie, documentatie pentru clasificarea unitatii hoteliere, agentiei de turism si a restaurantelor, etc, consultanta pentru activitati specifice sanatatii si securitatii in munca);
- etichete nutritionale din perspectiva legislatiei actuale pentru preparate culinare, de cofetărie patiserie și alte categorii de alimente
- analize nutriționale ale produselor alimentare și rapoarte de audit
- memorii tehnice pentru proiecte cu finanțare guvernamentală și nu numai
„Solutii ingineresti pentru performanta”

Pasiunea, fără fundament educațional solid, fără încercări cu reușite sau eșecuri, este imposibil de gestionat!
Sunt autoarea a trei cărți: Manualul practic al bucătarului (2006), Cartea bucătarului profesionist (2016) și Cartea cofetarului patiser (2018), co-autor la alte două, am experiență în managementul educațional, am proiectat câteva bucătării profesionale, am implementat câteva proceduri operaționale pentru bucătării, fac etichete nutriționale și susțin cursuri profesionale.
Totul pornește de la educație!